Forum  NIEZALEZNE FORUM PRACOWNIKOW TMMP i TMIP Strona Główna NIEZALEZNE FORUM PRACOWNIKOW TMMP i TMIP

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przemek...
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NIEZALEZNE FORUM PRACOWNIKOW TMMP i TMIP Strona Główna -> POZOSTAŁE
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Galson
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 21:04    Temat postu: Przemek... Odpowiedz z cytatem

Przemek. Przyjal sie do TMIP w pazdzierniku 2004. Jako jeden z niewielu w owym czasie potrafil sie postawic i mowil otwarcie co mu sie nie podobalo. Mial jedno z najbardziej przerabanych stanowisk na MK, ktore opanowal do perfekcji. Gdy chcial sie np. zalatwic musial zastapic go pozaliniowy i pomagac mu przy tym TL, a i to sie ledwo wyrabiali (wowczas TT byl 78 sek.). "Kadra" od poczatku palala do Przemka antypatia, a zwlaszcza pewnien TL, nazwijmy go "Gary" i jego podnozek z zelem na wloskach i kolczykiem w uchu. Nie lubili go dlatego, ze potrafil im sie postawic, a jak trzeba bylo to szedl do biura i skarzyl na nich. Karali go np. czterogodzinnym zmywaniem podlogi, podczas gdy inni siedzieli w ogrodku (mobbing jak nic). Kiedys byla zbiorka na prezent dla kolegi, ktory sie zenil, po 5 zl. Tak sie akurat stalo, ze Przemek tych 5 zl nie mial, a moze po prostu nie chcial dac bo nie lubil tamtego - jego prawo. W kazdym razie wtedy "Gary", na odpowiedz przemka, ze nie ma 5 zl odpowiedzial: "Przyroda, naruchaj". No spoko. Jakis czas pozniej znowu do niego podszedl, Przemek mowi ze dalej nie ma, to tamten go zaczal najezdzac, ze dlaczego on stwarza zawsze problemy i jak chce to moze w przyszlym tygodniu juz tu nie pracowac. Bo nie dal 5 zl - zalosne jak i caly ten Gary, ktory ma sie za pana i wladce na MK. Przemka znalem bardzo dobrze, bo prawie rok dojezdzalem razem z nim do pracy. Prawie, bo nadeszla pewna feralna sobota, ostatnia wrzesniowa i Przemek mial wypadek samochodowy. Wracal do domu i stracil panowanie na pojazdem, uderzyl w latarnie. Stalo sie to niedaleko Korony, na luku kolo Volvo - latarnia stoi wygieta do dzisiaj. Z jego Mazdy zostala kupa zlomu a Przemek... Coz, pare godzin pozniej juz nie zyl. Mial 22 lata. Wiadomosc ta byla szokiem dla wszystkich, a Garemu zrobilo sie co najmniej lyso. Na pogrzebie go nie bylo i w sumie tym lepiej bo nie przypuszczam zeby Przemek sobie tego zyczyl...

Tym postem chcialem zlozyc hold dobremu koledze. Spoczywaj w pokoju, mam nadzieje ze teraz jest Ci lepiej niz tutaj.

Ostatnio zmieniony przez Galson dnia Sob Kwi 01, 2006 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pią Mar 31, 2006 21:04    Temat postu:

Powrót do góry
kamikadze
Starszy Dyskutant
Starszy Dyskutant

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałem się przyłączyc do postu gałsona , Przemek był takrze moim kumplem .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pinkos
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hołd pamięci Przemka. To był prawdziwy facet z jajami. RIP.
Powrót do góry
Pinkos
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do jasmina: zyczę Ci przynajmniej 1/10 tej odwagi którą miał Przemek. Ty zapewne jestes jednym z tym lizusów co włażą do dupy bez mydła. Bez zadnych ambicji i własnego zdania. Nie kwestionujący jakichkolwiek polecen przełozonego; takich ludzi potrzeba w tym obozie pracy. Pamietaj jednak ze poza budynkiem nie jestes juz chroniony i kiedyś ludzie z którymi pracujesz moga zrobić Ci przykra niespodzianke.
Powrót do góry
Jachu
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też znałem Przemka. Był z mojego naboru i kilka razy mi pomógł. Wielka szkoda że taka osoba musiała odejść w tak młodym wieku.
Nie wiem czy niemasz szacunku dla zmarłych Jasmin ale jeżeli bluzgasz na kolesi to mógłbyś w innym miejscu forum. Bo ten temat jest o Przemku a nie twoich antypatiach.
Ps. Do admina : wykasuj ten post od jasmina bo nie jest on na miejscu.
self respect
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko Bóg nas osądzi!!!
Żyjcie w zgodzie z własnym sumieniem - inni potrafią, a jak widać niektórzy NIE!!!

Pozdro dla ziomów z MK!!
Powrót do góry
self respect
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co do Kolesia który to napisał to chciałbym dodać że nie jest to "lizus" tylko koleś który nie wytrzymał lipy i się zwolnił resztę sobie dodaj pinkos!!!
Powrót do góry
Galson
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lizus czy nie lizus, to jest temat o pamieci Przemka a nie wzajemnych animozjach czy tez mowieniu kto jest cienki a kto nie i bylo to co najmniej nie na miejscu. Bogiem mnie nie strasz, bo i tak jestem niewierzacy. Cheers Smile
Cooles_
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Kwi 06, 2006 01:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co to za szm... ten Gary który to?
robole
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pragne sie przyłaczyc do hołdu dla przemka choc nie znałam chłopaka bo od niedawna pracuje w TMIP ale wspolczuje jego kolega a ten TL powinen dobrze oberwac, choc minelo juz duzo czasu od tej tragedii to pewnie pamiec o Przemku nie przeminie jak kartka w kalendarzu.......
nie pozwolmy by taka sytuacja sie powtorzyła jestesmy ludzmi i nalezy nam sie szacunek wkoncu pracujemy w niby porzadnej firmie a nie w obozie za czasow niemcow.
blaszczu25
Starszy Wyga
Starszy Wyga

PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 00:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie znałem kolesia ale z tego co piszecie to był gość z niego ,sam miałem wypadek rok temu jak jechałem do pracyi ledwo uszłem z zyciemto było w grudniu 2006 jakiz pedał z ŻYWCA przysnoł koło wysipiska w Gaciach i jak sie obudził postanowił odrazu ruszyć i mało nas nie zabił ponad godzine mnie straz z Brzegu i Oławy wycinała czego nie pamietab bo obudziłem sie dopiero kilka godzin puzniej w szpitalu w Brzegu a najlepsze ze na drugi dzien do szpitale przyjechała delegacja z tmip i to bez kwiatów SZACUNEK DLA PRZEMKA więcej takich [ błaszczu głowica zielona] PEACE&LOVE
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 08:48    Temat postu: Re: Przemek... Odpowiedz z cytatem

Galson napisał:
...Wracal do domu i stracil panowanie na pojazdem, uderzyl w latarnie...

Czemu nie napisałeś, że był pod wpływem alkoholu? Grubo ponad promil...
blaszczu25
Starszy Wyga
Starszy Wyga

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalazł się swięty , pewnie ci kanapki w szkole kradli .......................pwenie w pracy go podpierdalałeś i nawed po smierci chłopaka sie czepiasz wstydu nie masz..................GŁOWICA RZĄDZI...........................
Młodszy Wyga
Młodszy Wyga

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Azot-tutaj przegiales-ku..a czy ty wstydu i godnosci nie masz aby pisac taki post akurat tutaj

Nie ma kolegi juz miedzy nami-wiec uszanuj ten temat
Powrót do góry
stasiu73
Wyga
Wyga

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Azot jestes skurwielem nawet po śmierci kolege szarpiesz jak HIENA nic dziwnego że japońce nas dymają jak sami między sobą nie jesteśmy zgrani
Reklama

Wysłany: Sob Mar 31, 2007 14:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NIEZALEZNE FORUM PRACOWNIKOW TMMP i TMIP Strona Główna -> POZOSTAŁE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: